ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και σημείωσε πως παιχνίδι με παιχνίδι ο Ατρόμητος θα είναι όλο και καλύτερος.

Ο Ατρόμητος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον προπονητή του Νταμίρ Κάναντι και για το λόγο αυτό ο Αυστριακός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Κάναντι μίλησε και για τη συνέχεια της σεζόν τονίζοντας πως η ομάδα του έχει 14 νέους παίκτες και θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι ενώ ήταν ικανοποιημένος από το ντεμπούτο των Γιαννιώτη, Ουάρντα λέγοντας:

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλαμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε στο πρώτο μέρος το δοκάρι του Ρισβάνη για το πολυπόθητο γκολ και στην επανάληψη τις διπλές κεφαλιές. Το θετικό είναι πως για πρώτη φορά κρατήσαμε το μηδέν, για μια νέα ομάδα όπως είμαστε εμείς. Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε παίκτες. Μόλις αυτήν την εβδομάδα ήρθαν δύο νέοι παίκτες.

Να δουλέψουμε για καλύτερους αυτοματισμούς. Παίξαμε μιας ομάδας που έπαιξε πολύ κλειστά και αμυντικά. Δεν μας άφησαν χώρους να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και αυτές που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Για τα έως τώρα αποτελέσματα και τη δυστοκία του Ατρόμητου:
"Είμαστε μια καινούρια ομάδα με 14 νέους παίκτες. Μας λείπουν οι λεπτομέρειες, για να γίνουμε καλύτεροι".

Για το ντεμπούτο των Γιαννιώτη, Ουάρντα:
"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ειδικά ο Γιαννιώτης αντέδρασε πολύ θετικά όταν χρειάστηκε. Μας δίνει αυτοπεποίθηση Ο Ουάρντα έχει ποιότητα και ο Ρισβάνης, που επίσης είναι νέος, έπαιξε πολύ καλά".

Για το ρόστερ:
"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου. Είναι πολύ ποιοτικό. Σιγά-σιγά θα φτιάξουμε τις λεπτομέρειες και θα βελτιωθούμε".

Για το αν βολεύουν τα ματς που δεν πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες:
"Είμαι εδώ 8 εβδομάδες και αυτό που έχω αντιληφθεί, είναι πως οι περισσότερες ομάδες παίζουν αμυντικά. Το ίδιο πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε και στη Λάρισα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ