ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα και τον διαιτητή"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν το γκολ του Πέλκα, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος. Το πρώτο σχόλιο του Αυστριακού προπονητή μετά την ήττα (0-2) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρότι ηττήθηκε, ήταν ανταγωνιστικός και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Η αναφορά στον Ατρόμητο, ο οποίος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχασε 0-2, στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το ματς, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, εξέφρασε την πικρία του λέγοντας στην Cosmote TV:

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η ομάδα μου βρέθηκε πίσω στο σκορ με λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, αλλά νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και προκαλέσαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στη ρεβάνς. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Είχαμε καλή απόδοση".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε: "Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, η ομάδα μου άξιζε κάτι περισσότερο γιατί νομίζω είχε καλή απόδοση. Ήμασταν τακτικά πάρα πολύ καλά και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες σήμερα, αλλά πονάει δυστυχώς να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από μια λανθασμένη απόφαση. Και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα.

Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πονάει την ομάδα μου και αυτό δυστυχώς με απογοητεύει και εμένα πάρα πολύ σαν προπονητή, γιατί νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Αυτή την σεζόν, είναι ακόμα μια λανθασμένη απόφαση για εμάς. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοση της.

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του σήμερα αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, μια ρεβάνς που θα δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω να καταφέρουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, σε ένα γεμάτο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς μας".

Ακόμη, πρόσθεσε: "Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά και τη νίκη του με 2-0. Εγώ πάντα είμαι θετικός, έχω θετική σκέψη και αυτό μεταδίδω στους παίκτες μου, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο σπίτι μας, υπάρχουν 90 λεπτά ακόμα και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ