ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ υποστήριξε πως δεν περίμενε τόσο μαζική άμυνα από τους φιλοξενούμενους.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Αυστριακός υποστήριξε πως δεν περίμενε τόσο μαζική άμυνα από την ομάδα της Λάρισας ενώ έριξε και τη σπόντα του για την διαιτησία λέγοντας πως ο Ατρόμητος δεν παίρνει τόσο εύκολα σφυρίγματα όσο οι μεγάλες ομάδες και φυσικά αυτό κάνει ακόμα πιο σπουδαία την παρουσία της ομάδας του Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά είπε:

«Αρχικά χαιρόμαστε για τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που αμύνεται πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο μαζική άμυνα από την ΑΕΛ. Στο α’ ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν είχαμε τη φάση.

Είπα στο ημίχρονο να έχουμε υπομονή και να παίξουμε με τη μία και χαίρομαι επειδή πετύχαμε το γκολ με αυτόν τον τρόπο. Δημιουργήσαμε 2-3 φάσεις ακόμα με τον Μπρούνο και τον Βασιλακάκη. Είχαμε τρίτο κοντινό παιχνίδι και θέλω να δώσω ένα μπράβο στους παίκτες μου».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του Ατρόμητου, τον αντιμετωπίζουν όπως αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό είναι το όνειρό μου να με συγκρίνουν με τα μεγάλα κλαμπ. Προσπαθούμε πολύ για αυτό. Έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε, όπως φάνηκε με τον Παναιτωλικό. Είναι δύσκολο να μείνεις σε τόσο υψηλό επίπεδο και τόσο κοντά, πόσω μάλλον όταν ο Ατρόμητος δεν παίρνει τόσο εύκολα σφυρίγματα, όπως οι άλλες ομάδες. Για αυτό είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Ατρόμητου».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ