ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Και οι Άγγλοι για Μπάρκα, τι ισχύει με Άστον Βίλα

Και οι Άγγλοι για Μπάρκα, τι ισχύει με Άστον Βίλα
Μπάρκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Βασίλη Μπάρκα, κάνει αναφορά η "Birminghammail". Τι γράφουν οι Βρετανοί και σε ποιο σημείο είναι η υπόθεση.

Τον Φεβρουάριο σκάουτ της Άστον Βίλα βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε τον Βασίλη Μπάρκα. Τον τσέκαρε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο παιχνίδι της Super League με τη Βέροια. Σχεδόν ένα μήνα μετά η εφημερίδα " Birminghammail" έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον των "χωριατών" για τον 21 ετών γκολκίπερ του Ατρόμητου.

"Η Βίλα έχει σκάουτς σε όλη την Ευρώπη και τον τσέκαρε στην Ελλάδα. Είναι ψηλός, αθλητικός, αλλά έχει ακόμα πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει" επισημαίνεται στο ρεπορτάζ των Βρετανών. Τονίζεται, ακόμα: "Η Βίλα θέλει ένα νεαρό τερματοφύλακα, που να μπορεί να τον βελτιώσει και στο μέλλον να γίνει βασικός".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άστον Βίλα εξακολουθεί και παρακολουθεί στενά τον Μπάρκα, αλλά πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτησή του ακόμα δεν έχει γίνει. Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνικών Ανδρών, από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ