ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ομιλία του Γρηγορίου και οι... Κινέζοι

Η ομιλία του Γρηγορίου και οι... Κινέζοι
Ναπολεόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν κόντρα στην Ξάνθη στάθηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του. Κινέζοι βρέθηκαν στο Περιστέρι για "κατασκοπεία".

Η Ξάνθη υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι έκαναν τρεις κλασικές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν μπήκε ποτέ. Οι ακρίτες άντεξαν, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και κατέκτησαν το τρίποντο.

Το γνώριζαν στον Ατρόμητο ότι θα επρόκειτο για... ζόρικο παιχνίδι, μια και οι Θρακιώτες διαθέτουν ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Και το απέδειξαν για τρίτο σερί ματς. Επί της ουσίας δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του ο Μιχάλης Γρηγορίου, που χρησιμοποίησε το δίδυμο Ναπολεόνι - Λε Ταλέκ από την αρχή. Του βγήκε αυτό στα Χανιά με τον Πλατανιά, όταν στο ημίχρονο έριξε τον Γάλλο στο πλευρό του Ιταλού, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Δεν έχει παράπονο ο Γρηγορίου γιατί δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, άσχετα αν αυτές δεν αξιοποιήθηκαν. "Απλά σε τέτοια παιχνίδια, με κλειστές άμυνες, θα πρέπει τις ευκαιρίες που κάνετε να τις εκμεταλλεύεστε" είπε στους παίκτες του ο Αθηναίος τεχνικός στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας (14/9).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και στα πιεστικά τετράγωνα. Ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ. Για την Τρίτη (15/9) έχει προγραμματιστεί ρεπό, αλλά οι Μπόρισλαβ Στόιτσεφ και Κοντοές θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο για να προπονηθούν υπό την επίβλεψη των γυμναστών Τσουκαλά, Ρούσση.

Κινέζοι στο Περιστέρι

Τον αγώνα της Κυριακής (13/9) ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Ξάνθη παρακολούθησαν δύο Κινέζοι. Βρέθηκαν στα επίσημα του σταδίου του Περιστερίου και ένας από τους παίκτες που "κατασκόπευσαν" ήταν ο αρχηγός των "κυανόλευκων", Σωκράτης Φυτανίδης.

Η ομιλία του Γρηγορίου και οι... Κινέζοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ένας ήταν ατζέντης, η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία εκπρόσωπος ομάδας, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Σολτάνι "σκότωσε" τον Ατρόμητο, η Ξάνθη 1-0 στο Περιστέρι

Γρηγορίου: "Επιτεθήκαμε άναρχα"

Ρεκόρ για την Ξάνθη στην Super League

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ