ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η Γκαζιαντέπ για Μπαστακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπαστακός EUROKINISSI SPORTS

Κρούση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού έχει κάνει η Γκαζιαντέπ, ομάδα β' Τουρκίας. Οι επαφές των δύο ομάδων για τον 21 ετών επιθετικό θα συνεχιστούν. Έφτασε Γαλλία ο Κατράνης.

Η Γκαζιαντέπ, που συμμετέχει στη 2η κατηγορία της Τουρκίας, έχει κάνει κρούση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού. Η ομάδα του Περιστερίου δεν "καίγεται" να πουλήσει τον 21 ετών επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά αυτό να συμβεί.

Τα χρήματα που δίνουν οι Τούρκοι στον νεαρό Μεσσήνιο είναι πολύ καλά και αν η ομάδα των δυτικών προαστίων αποφασίσει να αποδεχτεί την πρόταση, τότε περισσότερο θα το κάνει για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Στη γραμμή κρούσης ο Ατρόμητος, άλλωστε, έχει ήδη τους Ντάουντα, Ντιγκινί και Μανούσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν προχωρήσει το deal, ενδέχεται να υπάρξει συνιδιοκτησία για τον Μπαστακό ανάμεσα σε Ατρόμητο και Γκαζιαντέπ. Το περασμένο εξάμηνο ο ποδοσφαιριστής είχε δοθεί δανεικός στον Ηρακλή, με τον οποίο σε δέκα παιχνίδια σημείωσε τρία γκολ και βοήθησε στην παραμονή.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΚΑΤΡΑΝΗΣ

Το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έφτασε στη Γαλλία ο Αλέξανδρος Κατράνης. Την Τρίτη (8/8) θα περάσει από εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Σεντ Ετιέν. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L' Equipe, ο Κατράνης θα υπογράψει για 4 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπανός στο Sport24.gr: "Τελειώνουμε για Κατράνη"

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ