ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αποστολή του αγώνα με τη Νιούκαστλ

Η αποστολή του αγώνα με τη Νιούκαστλ
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/8) ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ. Δείτε την αποστολή

Την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8) με τη Νιούκαστλ στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά από το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/8)που έγινε στο αθλητικό κέντρο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου πήρε στην αποστολή η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο το πρωί της Τετάρτης (22/8) δεκαεννέα ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκιολίδης, Οικονόμου, Καντούτσης, Τζαμάλ, Καλλέργης και Αθανασίου.

Στην αποστολή του Ατρομήτου είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Κούτσι, Μπρίτο και Σουμπίνιο.

Η ομάδα του Ατρομήτου θα προπονηθεί στις 18.30 στο γήπεδο Περιστερίου την Τετάρτη (22/8) και η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Νωρίτερα (18.00) την ίδια ημέρα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου Περιστερίου.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου θα γίνει στις 19.15, ενώ η προπόνηση της Αγγλικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα είναι ανοικτή στα ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ