ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου στους παίκτες: "Αδικείτε τους εαυτούς σας"

Γρηγορίου στους παίκτες: "Αδικείτε τους εαυτούς σας"
Ατρόμητος, Γρηγορίου INTIME SPORTS

Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League βρίσκει τον Ατρόμητο στη 10η θέση. Απογοήτευση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και μήνυμα του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες: "Αδικείτε τους εαυτούς σας".

Μετά την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ατρόμητος γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League βρίσκει την ομάδα του Περιστερίου χαμηλά στη βαθμολογία, στη 10η θέση. Παρότι δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες, πολλές εκ των οποίων κλασικές, οι Περιστεριώτες τελειώνουν τα παιχνίδια χωρίς έστω να κατακτούν βαθμό.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι "κυανόλευκοι" προηγήθηκαν με το φανταστικό σουτ του Ουμπίντες, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε την ανατροπή (1-2). Τη Δευτέρα (28/9) ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε σε βίντεο τις φάσεις κατά τις οποίες έγιναν λάθη εκ μέρους των παικτών του. "Αδικείτε τους εαυτούς σας" τους είπε μεταξύ άλλων ο Αθηναίος τεχνικός, για τον οποίο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Όσοι αγωνίστηκαν με τους Θεσσαλονικείς έκαναν αποθεραπεία και spa, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για την Τρίτη (29/9) έχει προγραμματιστεί ρεπό, με εξαίρεση τον Μπόρισλαφ Στόιτσεφ που θα κάνει προπόνηση. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κιβρακίδης και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με στόφα νικητή, ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ατρόμητο

Γρηγορίου: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ