ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Δυο μέρες δουλέψαμε στις αδυναμίες του Ολυμπιακού"

Γρηγορίου: "Δυο μέρες δουλέψαμε στις αδυναμίες του Ολυμπιακού"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό και το πως θα καταφέρει η ομάδα του να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα στο Περιστέρι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τι ανέφερε για τις αδυναμίες των Πειραιωτών και για το πως οι παίκτες του θα μπορέσουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, γιατί ζητούσαμε για καιρό τη νίκη και είχα τονίσει ότι θα ήταν ευεργετική για εμάς αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος. Κάναμε τη νίκη που θέλαμε τόσο καιρό και ψυχολογικά τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Βέβαια, μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε προσπάθεια στο 100% γιατί μόνο έτσι μπορείς να επιζητήσεις ένα σημαντικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό".

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη θέληση: "Θέλουν να κάνουν ολική επαναφορά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα του κόψει βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και δεύτερον θέλουμε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα. Ευελπιστούμε σε αυτό και επαναλαμβάνω ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό όχι τόσο βαθμολογικά όσο κυρίως ψυχολογικά, θα είναι το ιδανικό για τους παίκτες μου".

Για το κίνητρο απέναντι στους Πειραιώτες: "Σίγουρα προσδίδει μεγαλύτερο κίνητρο. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που φέτος έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν, καταλαβαίνετε ότι μεγάλη θέληση από όλους μας να μπορέσουμε κάτι να καταφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και από πλευράς ψυχολογίας και φυσικά βαθμολογικά. Αν και εφόσον το καταφέρουμε θα είναι κάτι πάρα πολύ ουσιαστικό".

Για το αν έχει καταλάβει το πώς περιμένουν στο Περιστέρι αυτό το ματς: "Βέβαια, το έχω αντιληφθεί γιατί μονίμως ο Ατρόμητος βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και βέβαια θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε το σερί των τελευταίων ετών".

Για το αν η προετοιμασία επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση του Ολυμπιακού ή αν θα μείνει η ομάδα του πιστή στο παιχνίδι της: "Είναι ένας συνδυασμός. Παίζοντας με τον Ολυμπιακό φυσικά πρέπει να ρίξεις το βάρος και να δώσεις έμφαση στα ατού του και να μπορέσεις να σταματήσεις τη συγκεκριμένη ομάδα επιθετικά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη δική μας φιλοσοφία και το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς στα παιχνίδια και τις δικές μας τακτικές. Γι’ αυτό λέω ότι για το συγκεκριμένο ματς είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων".

Για το αν έχουν εντοπιστεί οι αδυναμίες του Ολυμπιακού: "Ναι, αυτό κάναμε τις τελευταίες δύο μέρες. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε στην τακτική μας και στις προπονήσεις μας. Ευελπιστώ όμως να βγουν και στον αγωνιστικό χώρο γιατί το σημαντικό είναι να βγουν εκεί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ