ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Άδικο αποτέλεσμα"

Γρηγορίου: "Άδικο αποτέλεσμα"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Το 1-0 σε βάρος της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι άδικο κατά τον Μιχάλη Γρηγορίου. Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου μετά τον αγώνα στην Ήπειρο.

Από 4 έως 6 βαθμούς θα έπρεπε να είχε ο Ατρόμητος στα δύο χαμένα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον τεχνικό των Περιστεριωτών, Μιχάλη Γρηγορίου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΣ, ο Γρηγορίου είπε: "Ήρθαμε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Δεχτήκαμε γκολ όχι από στημένη φάση, αλλά με οργανωμένη την άμυνά μας. Εκεί μέτρησε η ποιότητα του Τσάβες.

Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα γιατί δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται λίγες φάσεις Σε ένα ακόμα ματς, δυστυχώς, δημιουργήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπό αυτή την έννοια δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου.

Στα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΣ, που κάναμε δύο ήττες, θα έπρεπε να είχαμε 4-6 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε χρόνο να στενοχωρηθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ