ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι"

Φυτανίδης: "Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι"
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε μετά τον αγώνα του Ατρομήτου με το Λεβαδειακό, όπου η ομάδα του Περιστερίου άφησε άλλους δυο βαθμούς (1-1). Τι είπε για το ματς και την συνέχεια της σεζόν.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης και αναφέρθηκε στον αγώνα του Ατρομήτου με το Λεβαδειακό (1-1), αλλά και στην συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να πούμε μάλιστα πως συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και συνολικά 396 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Όπως όλοι ξέρουμε είναι μια περίεργη χρονιά για εμάς. Μια χρονιά η οποία πάει άσχημα για μεγάλο διάστημα. Παρ' ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε καλά αποτελέσματα, ακόμα μια φορά σήμερα από μία απροσεξία χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια όλου του 90λεπτου, δημιουργήσαμε κάποιες καλές καταστάσεις για γκολ τις οποίες δεν μετουσιώσαμε σε κάποιο τέρμα το οποίο θα καθάριζε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Για ακόμα ένα παιχνίδι υπήρχε νευρικότητα στην τελική πάσα, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να έρθουμε πιο πολλές φορές σε θέση για γκολ και όσες φορές ήρθαμε δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις και αυτό είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί όλη τη σεζόν. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να φύγουμε από τις χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος".

Για το τι λείπει από τον Ατρόμητο και δεν έρχονται οι νίκες: "Δεν λείπει η ποιότητα και το ταλέντο. Η ηρεμία και το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα λείπει. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις, όμως δεν είναι κάτι που έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται περισσότερη εμπιστοσύνη στην τελική προσπάθεια και όπως είπα και πριν, είναι κάτι που μας προβληματίζει και μας έχει δημιουργήσει προβλήματα στη φετινή σεζόν".

Για το γκολ που σημείωσε: "Είναι χαρά για μένα, το αφιερώνω στην οικογένειά μου όπως όλα τα αλλά. Δεν μπορώ να το χαρώ γιατί η ομάδα δεν πήρε τη νίκη. Δεν μπορώ να το χαρώ όπως θέλω, είμαι χαρούμενος, αλλά καλό θα ήταν να έδινε 3 βαθμούς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ