ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έρχεται ο μάνατζερ του Κάναντι για ανανέωση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κάναντι, Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος σπεύδει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταμίρ Κάναντι. Ο εκπρόσωπος του Αυστριακού προπονητή θα βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για την επέκταση της συνεργασίας των Περιστεριωτών με τον 47χρονο.

Το Σάββατο (16/12) ο Ατρόμητος σημείωσε την τρίτη του διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, το πέμπτο εφετινό "διπλό", αυτή τη φορά με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου (3-1). Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς σε 15 παιχνίδια και έχουν να καμαρώνουν ότι η ολοκλήρωση του α' γύρου τους βρίσκει στην τετράδα.

Σε απόσταση... αναπνοής όμως από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σε μεγάλο βαθμό αυτή η πορεία που κάνουν οι "κυανόλευκοι" πιστώνεται στον Νταμίρ Κάναντι, τον προπονητή ο οποίος το καλοκαίρι έβαλε σε σκέψεις πρόωρου "διαζυγίου" τη διοίκηση και λίγους μήνες την υποχρεώνει να τον... φωνάξει για πρόωρη ανανέωση. Είναι θέμα χρόνου η υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σε 18 παιχνίδια ο 47χρονος τεχνικός έχει καθοδηγήσει τον Ατρόμητο σε 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα). Στον μάνατζερ του Κάναντι, Μάριο Βέγκερ, έχει γίνει γνωστό πως υπάρχει η πρόθεση ανανέωσης και τις επόμενες μέρες, ίσως μετά τις γιορτές, ο συμπατριώτης του να βρίσκεται στην Αθήνα για να πέσουν και οι υπογραφές.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Κάναντι εκπνέει το καλοκαίρι του 2018. Με το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα ο προπονητής των Περιστεριωτών έφτασε λοιπόν τα 18 ματς, ενώ στην προηγούμενη θητεία του σε ομάδα, στην Ραπίντ Βιέννης, είχε δουλέψει σε ένα λιγότερο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ