ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επίσημο: Ο Μέγερι στον Ατρόμητο

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (SUPERLEAGUE - 27ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ)
(EUROKINISSI/REPORTER IMAGES)
Μέγερι EUROKINISSI

Ο Μπάλαζ Μέγερι επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Ατρόμητο. Ο 28χρονος Ούγγρος προέρχεται από τη Γκρόιτερ Φιρτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας.

Ο Μπάλαζ Μέγερι θα αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ύστερα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και αφού ακολούθησαν οι Χετάφε και Γκρόιτερ Φιρτ, ο 28χρονος Ούγγρος επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Ο Μαγυάρος έπαιζε στους ερυθρόλευκους από το 2010 μέχρι το 2015. Αφού αποχώρησε πήγε στη Χετάφε (2015-2016) και την τελευταία διετία έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, στη Γκρόιτερ Φιρτ. Πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό αγωνιζόταν στην πατρίδα του, στην Φερεντσβάρος.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή Ούγγρου τερματοφύλακα, Balázs Megyeri. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του στον Ολυμπιακό με συμμετοχές σε Superleague, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League και Europa League.

Ο Megyeri μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ακόμα στην Ισπανική Χετάφε και στη Γερμανική Γκρόιτερ Φίρτ, με τον Ατρόμητο να αποτελεί τη νέα του ομάδα. Ο Balázs Megyeri βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Balázs Megyeri θα φορέσει το νούμερο «25» στη φανέλα του ενώ αύριο θα αναχωρήσει για το Μόνταφον της Αυστρίας προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα".

Επίσημο: Ο Μέγερι στον Ατρόμητο
Μέγερι, Δανιάς

Η δήλωση του Μέγερι: "Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος από την περσινή χρονιά έχει δημιουργήσει μια πολύ σταθερή ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτός ήταν ο λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση. Είμαι χαρούμενος για τη θετική έκβαση της μεταγραφής μου και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα.

Πρόκειται για ένα σύλλογο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αξιοζήλευτη οργάνωση και αυτά τα στοιχεία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω τον Ατρόμητο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρνοντας επιτυχίες για την ομάδα μας".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΡΙ

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
2009-2010 Φερεντσβάρος 23
2010-2011 Ολυμπιακός 3
2011-2012 Ολυμπιακός 30
2012-2013 Ολυμπιακός 20
2013-2014 Ολυμπιακός 10
2014-2015 Ολυμπιακός 10
2015-2016 Χετάφε -
2016-2017 Γκρόιτερ Φιρτ 32
2017-2018 Γκρόιτερ Φιρτ 9

Ο Μπάλαζ Μέγερι έγινε για τον Ατρόμητο η 6η μεταγραφή μετά τους Ηρακλή Γαρουφαλιά, Σπύρο Ρισβάνη, Αρμίν Μούγιακιτς, Κλαρκ Ενσικουλού και Ευθύμη Κουλούρη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ