ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε και επίσημα ο Παράσχος στον Ατρόμητο

Επέστρεψε και επίσημα ο Παράσχος στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της σεζόν και επιστρέφει στο Περιστέρι μετά από 6 χρόνια. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Παράσχος καθώς ανέλαβε προπονητής του Ατρόμητου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ήταν στον πάγκο της ομάδας στην επιστροφή της στην Α' Εθνική τη σεζόν 2005-2006 (μέσα από τη συγχώνευση με τη Χαλκηδόνα) αλλά και για 16 παιχνίδια την επόμενη χρονιά.

Τελευταίο του ματς με τον Ατρόμητο στις 6/1/2007 στο Παγκρήτιο κόντρα στον ΟΦΗ. Η μοίρα τον θέλει στην επιστροφή του να αγωνίζεται και πάλι στην Κρήτη με τον ίδιο αντίπαλο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο (πολύπειρος) προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο κι επήλθε πλήρης ταύτιση απόψεων για να αναλάβει από σήμερα τα ηνία της ομάδας μας.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε τα εξής: «Επιστρέφω σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και χαίρομαι που θα συνεργαστώ πάλι με τους ανθρώπους και την ομάδα που πέρασα πολύ όμορφες στιγμές.

Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να πετύχουμε την ανάκαμψη της ομάδας γιατί είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα της δεν ήταν η καλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία που θέλουμε βελτίωση, ξέρω την ομάδα και πιστεύω ότι θα προλάβουμε τα play offs ώστε εκεί να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία».

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο μακροβιότερος προπονητής στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα με αδιάλειπτη σχεδόν παρουσία από την περίοδο 1994-95 που ξεκίνησε την καριέρα του.

Έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορική επιστροφή της ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2005 αλλά και την πρώτη παρουσία του Ατρόμητου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την περίοδο 2006-07 κόντρα στην κάτοχο του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Σεβίλλη.

Συνολικά έχει 392 αγώνες στους πάγκους της Α' Εθνικής, 78 αγώνες στη Β' Εθνική, 71 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας 4 αγώνες στο κύπελλο Ιντερτότο (με Ηρακλή) και 2 αγώνες στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Βοηθός προπονητής αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γκουτζίδης και γυμναστής ο Σωτήρης Κακαργιάς.

Ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ