ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ελεύθερος ο Σάκιτς, άνοιξε ο δρόμος για τον Ατρόμητο

Ελεύθερος ο Σάκιτς, άνοιξε ο δρόμος για τον Ατρόμητο
Σάκιτς

Ο 26χρονος Αυστριακός μπακ, Εμάνουελ Σάκιτς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλτάχ και άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος θα πάρει ακραίο αμυντικό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Εδώ και μέρες ήταν γνωστό πως ο "εκλεκτός" θα αποτελούσε επιλογή Νταμίρ Κάναντι και πράγματι ο παίκτης για τον οποίο έχει κάνει κίνηση η ομάδα του Περιστερίου είναι ο Αυστριακός Εμάνουελ Σάκιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε ο τεχνικός των "κυανόλευκων" στο παρελθόν.

Ο Σάκιτς είναι 26 ετών (γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1991) και την Παρασκευή (22/12) έμεινε ελεύθερος από την Αλτάχ, την αυστριακή ομάδα στην οποία είχε δουλέψει ο Κάναντι. Εκεί, δηλαδή, που συνεργάστηκαν.

Στον Ατρόμητο υποστήριζαν ότι θα ασχοληθούν με τον Σάκιτς, αν αυτός εξασφάλιζε την ελευθερία του από την αυστριακή ομάδα, κάτι που έγινε. Ο στόχος των "κυανόλευκων" μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας.

Εφέτος με την Αλτάχ ο Σάκιτς έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποχώρησε εκεί για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστρίας. Παλαιότερα έχει παίξει στα τμήματα υποδομής της Ραπίντ, αλλά και σε άλλες αυστριακές ομάδες, όπως η Floridsdorfer και η Austria Lustenau.

Photo credits: scra.at

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ