ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Σταματήστε να γράφετε ότι έχω πρόβλημα με την ΑΕΚ"

Δώνης: "Σταματήστε να γράφετε ότι έχω πρόβλημα με την ΑΕΚ"
Δώνης, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να τα βάζει με τον Βασίλη Δημητριάδη για τα όσα φέρεται να του είπε στην φυσούνα. Τι είπε για τον αγώνα, για τις επιλογές του Σάντος αλλά και για την κόντρα που διατηρείται με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Δώνης, ήταν εκνευρισμένος με τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος σύμφωνα με τον τεχνικό του Ατρομήτου, τον έβρισε αισχρά και μίλησε για πρόσωπο της οικογένειας του. Στα του αγώνα, ο Δώνης υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, ενώ σχολίασε με παράπονο τις επιλογές Σάντος για το Euro.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

"Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό θεωρώ ότι αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όσο σκληρό κι αν είναι για κάποιες ομάδες. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι, είναι σίγουρα άδικο για τους παίκτες μου αλλά εμείς φταίμε γιατί σε ένα ματς με τόσο καλό ρυθμό και κλασικές ευκαιρίες αντί να πάμε στο ημίχρονο με 0-3 πήγαμε με 0-1.

Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε τόσο νωθροί και η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στις στημένες φάσεις και γύρισε πολύ γρήγορα το ματς. Γενικώς η προσπάθεια ήταν καλή. Δεν είμαστε από τις ομάδες που απλά συμμετέχουμε στα πλέι οφ ή στο κύπελλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε τη 2η θέση".

- Για τις επιλογές του Σάντος

"Τώρα, δεν μου αρέσει να υποδεικνύω πράγματα σε άλλους προπονητές αλλά τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ άδικο για τους Σκόνδρα και Δημούτσο να μην είναι στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας. Ο ένας είναι εκπληκτικός όλη τη σεζόν, ο άλλος το τελευταίο 6μηνο έχει εκπλήξει και μένα".

- Για τα όσα φέρεται να είπε ο Δημητριάδης (σύμφωνα με τον Δώνη)

"Τέλος, θα ήθελα να ήταν εδώ μπροστά για να του τα πω πρόσωπο με πρόσωπο αλλά θα τα πω στη συνέντευξη Τύπου. Είναι αδιανόητο όταν έχεις κάνει και διακοπές μαζί με κάποιους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα να λες σε κάποιον φίλο σου «το μ... της μάνας σου». Οπως σας το λέω.

Μιλάω για τον Βασίλη Δημητριάδη που απλά πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ, τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά. Ήρθε στη φυσούνα χωρίς λόγο να με χτυπήσει και μου είπε αυτό για το μ... της μάνας μου. Τραγικά πράγματα. Για μένα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να τον απολύσει, να τον διώξει αμέσως. Είχαμε αντιπαραθέσεις και στον τελικό κυπέλλου αλλά και τι έγινε; Τι φταίνε οι μανάδες μας; Για το ποδόσφαιρο; Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο μεταξύ μας".

- Για τα όσα γράφονται πως ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ

"Σταματήστε κι εσείς να λέτε ότι ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Πληρώθηκα τον πρώτο χρόνο μου, έχω επαφή με τους ανθρώπους της, τι έγινε δηλαδή επειδή απολύθηκα; Με όλους στην ΑΕΚ τα πάω καλά με εξαίρεση φυσικά αυτόν για τον οποίο αναφέρθηκα νωρίτερα. Υπήρχαν δέκα άνθρωποι γύρω όταν έγινε αυτό που σας είπα και δεν τιμάει την ιστορία της ΑΕΚ αυτό που κάνει ο Δημητριάδης. Υπήρχαν άνθρωποι της ΑΕΚ μπροστά. Με τον Βαμβακά, τον Πανταζή, τον Κωστένογλου μιλάω συνέχεια".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ