ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δύσκολα θα μείνει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ

Δύσκολα θα μείνει στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ
Γκορμπούνοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ύστερα από μια διετία στον Ατρόμητο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να διαβεί την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Περιστερίου. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Αντρέι Γκορμπούνοφ δοκιμάστηκε στον Ατρόμητο, όταν η ομάδα έκανε προετοιμασία στο Πήλιο. Ο Λευκορώσος έπεισε τον Γιώργο Παράσχο για τις ικανότητές του και έδωσε τη συγκατάθεσή του να αποκτηθεί. Στα πρώτα παιχνίδια ήταν μπακ απ του Λουίτζι Τσέναμο, αλλά μέσα στη σεζόν (2014-2015) έγινε βασικός.

Στο εφετινό πρωτάθλημα ο 33χρονος γκολκίπερ ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Περιστεριωτών. Ήταν, όμως, να μην ξεκινήσει βασικός ο Βασίλης Μπάρκας. Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο 1-1 του Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ και έκτοτε δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Γκορμπούνοφ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το πιο πιθανό σενάριο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με την "κυανόλευκη" ΠΑΕ και να αποτελέσει παρελθόν. Πέρυσι ο διεθνής κίπερ έπαιξε σε 32 ματς, ενώ εφέτος σε 23.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ