ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διπλό και συνέχεια στο σερί ο στόχος του Ατρόμητου

Διπλό και συνέχεια στο σερί ο στόχος του Ατρόμητου
Ατρόμητος, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος δίνει ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τη Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΛ, με τους παίκτες του Γιώργου Κορακάκη να θέλουν τη νίκη για να μπουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην πρώτη πεντάδα.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ που ήρθε μάλιστα με μια τεράστια ανατροπή έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου στα ύψη και οι Περιστεριώτες την Κυριακή δοκιμάζονται στην Λάρισα σε μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ.

Στόχος της ομάδας του Κορακάκη είναι ένα ακόμη διπλό που θα φέρει τον Ατρόμητο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μέσα στην πρώτη πεντάδα και θα πιστοποιήσει ότι η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο νεαρός προπονητής ουσιαστικά στην αποστολή που ανακοίνωσε πήρε όσους παίκτες είχε μαζί του και στην Τούμπα, πλην του Βασιλείου που δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα στη Λάρισα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές, Γκουγκούδης, Τόνσο.

Οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησαν στην συνέχεια για τη Λάρισα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ