ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διπλή απόρριψη Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι

Διπλή απόρριψη Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι
Ναπολεόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΤΟ ΑΠΟΕΛ κατέθεσε δύο προτάσεις στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, τις οποίες η περιστεριώτικη ΠΑΕ απέρριψε. "Τελειώνει" την Πέμπτη (28/1) του Σουμπίνιο.

Πρόταση για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έκανε προ ημερών στον Ατρόμητο το ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα θέλησε να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιταλό επιθετικό, αλλά η πρόταση που κατέθεσε ήταν πολύ μακριά από τα χρήματα που ζητούν οι Περιστεριώτες.

Μάλιστα, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έκανε και νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία και αυτή δεν είχε καμία τύχη, αφού η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ήθελε τα διπλάσια. Ο Ατρόμητος, άλλωστε, δεν "καίγεται" να πουλήσει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πολύτιμο στέλεχός του.

Εφέτος ο "Νάπο" έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια και έχει σημειώσει 8 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι και η Καραμπάγκ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση, η οποία απορρίφθηκε.

"Τελειώνει" την Πέμπτη (28/1) του Σουμπίνιο

Η απόκτηση του Σουμπίνιο από τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί και τυπικά την Πέμπτη (28/1). Μια και οι Περιστεριώτες έδιναν την Τετάρτη (27/1) αγώνα, με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, οι υπογραφές με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό μετατέθηκαν κατά μία μέρα.

Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν ότι με την απόκτηση του Σουμπίνιο ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές, εκτός και αν την τελευταία στιγμή προκύψει κάτι εξαιρετικό. Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ που έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γοδόι: "Έφυγα από την Ελλάδα λόγω της κρίσης"

"Ανοιχτοί λογαριασμοί" για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο μετά το 0-0 της Λεωφόρου

Δέλλας: "Και οι δυο ομάδες είχαν μέλημα το μηδέν"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ