ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Πάθος, δύναμη, τσαμπουκάς"

Δέλλας: "Πάθος, δύναμη, τσαμπουκάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας, σταχυολόγησε τα στοιχεία εκείνα, τα οποία επέτρεψαν στην ομάδα του να φθάσει στην ανατροπή και τη νίκη επί του Αστέρα.

Το πάθος, η θέληση κι ο τσαμπουκάς που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σύμφωνα με τον τεχνικό του Ατρομήτου, τα "κλειδιά" της νίκης επί του Αστέρα, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και το γεγονός ότι οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί.

"Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος, τη θέληση και τον τσαμπουκά ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη. Δυστυχώς και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια και ίσως ήταν τυχερό. Δεν είχαμε πάθος, νεύρο και ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μας χτυπούσε στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, αλλά όλα άλλαξαν όταν μείναμε με 10 παίκτες. Τελικά, οι παίκτες έδειξαν ακόμα μεγαλύτερη θέληση και πάθος και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και έχει πολύ καλά στοιχεία στα οποία θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες.

Σε ένα παιχνίδι παίζουν πολλά ρόλο. Το ότι έχουμε θέμα στο να σκοράρουμε εύκολα, έχω εστιάσει πολλά. Επίσης, στην πρώτη φάση που δεχόμαστε, τρώμε και γκολ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω να βλέπω βελτίωση, άλλες φορές το βλέπω, άλλες όχι. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι", υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ