ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Όλοι κρίνονται, και εγώ το ίδιο"

Δέλλας: "Όλοι κρίνονται, και εγώ το ίδιο"
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, υποστήριξε μετά το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό ότι όλοι στην ομάδα του πιστεύουν στο "θαύμα των play off".

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού, ο τεχνικός του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, επεσήμανε: " Έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαιώματα, αλλά και ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη με την πίεσή του. Παρ' όλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες και θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη".

Για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έχουμε πει, αλλά το άγχος των παικτών ήταν μεγάλο.

Η θέλησή τους ώστε να έχουν πιθανότητες για την επόμενη αγωνιστική είναι πολύ μεγάλη και αυτό βγαίνει σε πίεση. Κάθε νίκη μας δίνει ελπίδα για τον επόμενο αγώνα, μήπως καταφέρουμε και φτάσουμε στο θαύμα των play-off.

Όλοι κρίνονται όχι μόνο με τον αγώνες, αλλά και από την καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συμβαίνει αυτό και όχι φυσικά μόνο για τους παίκτες, αλλά κι για εμένα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ