ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο

Δέλλας μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συμφωνία με τον Τραϊανό Δέλλα ήρθε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε η ομάδα του Περιστερίου και ο "Κολοσσός" θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11).

Από την ΑΕΚ στον Ατρόμητο ο Τραϊανός Δέλλας. Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο, ο Κολοσσός έκανε αποδεκτή την πρόταση της ομάδας του Περιστερίου, την οποία θα καθοδηγήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Τον "Κολοσσό" θα πλαισιώσουν οι Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, το τεχνικό επιτελείο που καθοδήγησε και την ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/11) ο 39χρονος τεχνικός είπε το "ναι" στον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και το deal "σφραγίστηκε". Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) ο Δέλλας θα παρουσιαστεί επισήμως από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ, την οποία θα επιδιώξει να ανεβάσει στη βαθμολογία μετά την αρνητική της εκκίνηση στη Super League.

Το ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι από την "Ένωση" αποχώρησε στις 20 Οκτωβρίου. Στην ομάδα του Περιστερίου διαδέχεται τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αποχώρησε την Τρίτη (3/11).

Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται στην 13η θέση της Super League, έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές.

Δέλλας μέχρι το καλοκαίρι στον Ατρόμητο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Δέλλα, με την εξής ανακοίνωση: " Ο «Κολοσσός» έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το «αστέρι» μας στη θέση που του αρμόζει! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα! Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας συμμέτοχος στο «έπος του Euro 2004» δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως προπονητής μας συστήθηκε στην ΑΕΚ την οποία ανέλαβε το 20013 κερδίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης (βοηθός) και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (γυμναστής)".

Δέλλας: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια"

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Δέλλας ανέφερε: "Η προοπτική του συλλόγου, η μεγάλη ιστορία του και η τιμή που μου κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος για να με επιλέξουν,αποτελούν από μόνα τους ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμένα. Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και λίγα λόγια.

Ο Ατρόμητος είναι club που φημίζεται για την οργάνωση του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το projectτου συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται. Πάντα λέω ότι σε μια ομάδα πρέπει όλοι οι κρίκοι διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ