ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι"

Δέλλας: "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ και υπάρχει πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, τόνισε πως θα έρθουν οι νίκες σύντομα για τους Περιστεριώτες.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα και την ήττα με 1-0 πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ και πως υπάρχει πικρία για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, κάτι που πιστεύω ότι το δικαιούμασταν βάση της εικόνας των ευκαιριών. Είχαμε την υπεροχή σε πολύ μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού παρόλα αυτά δεν πήραμε τίποτα. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να παρουσιάσουμε και άλλη βελτίωση στη συνέχεια.

Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα, είχαν τον έλεγχο αλλά σε μία στιγμή αδράνειας το πληρώσαμε, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς βάση των ευκαιριών μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλεία μας και μέσω αυτής θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα σύντομα.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο ψυχολογικό και αγωνιστικό πάνε μαζί. Για να έχεις καλή ψυχολογία πρέπει να είσαι και αγωνιστικά καλός. Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα μπροστά σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε πως είχαμε τον έλεγχο και δημιουργούσαμε προβλήματα στον Αστέρα από ότι ο Αστέρας σε εμάς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ