ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Δεν θεωρώ τελικό τον αγώνα με τον Αστέρα"

Δέλλας: "Δεν θεωρώ τελικό τον αγώνα με τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στη NOVA για τον αγώνα με τον Αστέρα, είπε πως δεν είναι τελικός και περιμένει να δει από τους παίκτες του Ατρομήτου όσα έχουν δουλέψει στην προπόνηση.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε στη NOVA για τον αγώνα με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League και είπε πως για τον ίδιο δεν είναι τελικός, ενώ περιμένει να δει από τους παίκτες του όσα έχουν δουλέψει στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο, τουλάχιστον πριν από τη διακοπή. Δουλέψαμε αυτή την περίοδο της διακοπής για να περάσουμε κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας, ειδικά με τη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό που θέλω να βλέπω καθημερινά στην προπόνηση και στα παιχνίδια που θα έχουμε από εδώ και πέρα, είναι η συνολική βελτίωση. Θέλω κάποια πράγματα που έχουμε ως ομάδα να τα βλέπουμε και στο γήπεδο".

Για το αν θεωρείται ως τελικός: "Δεν τον θεωρώ τελικό. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα, να αποφύγουμε λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά μέσα στο γήπεδο, έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Σίγουρα έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Λείπουν παίκτες-κλειδιά από την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτά. Σίγουρα μας προβληματίζουν, αλλά κοιτάμε τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, πώς θα μπορέσουμε να τους εκμεταλλευτούμε και πώς θα μπορέσουν αυτοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ