ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Δεν μας άξιζε η ήττα"

Δέλλας: "Δεν μας άξιζε η ήττα"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός με τρεις φάσεις έβαλε δυο γκολ και υποστήριξε πως δεν μπορεί να έχει παράπονα από τη προσπάθεια των παικτών του.

Ο Ατρόμητος έπρεπε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες του στην διάρκεια της διακοπής ενώ εστίασε το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ψυχολογία. Ο Δέλλας δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τις απουσίες της ομάδας του ενώ ρωτήθηκε και για το πέναλτι.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς από πλευράς συναισθημάτων. Υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα αλλά θα ήμουν άδικος αν έλεγα κάτι κακό για τους παίκτες μου και την προσπάθεια τους. Αυτές τις δυο μέρες προσπάθησα περισσότερο να βελτιώσω την ψυχολογία των παικτών μου. Αυτό που είδα εγώ σήμερα είναι μια ομάδα που προσπαθούσε να κάνει αυτά που είχαμε πει δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν να χάσουμε, με τρεις φάσεις ο Παναθηναϊκός μας έβαλε δυο γκολ. Εμείς είχαμε πιο καθαρές φάσεις για γκολ και αφού δεν έγινε το 2-0 με το δοκάρι και έχοντας απέναντι παίκτες με ποιότητα όπως είναι ο Μπεργκ μοιραία από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε το ματς.

Αυτό που μπορώ να πάρω σαν θετικό από το σημερινό ματς είναι η προσπάθεια των παιδιών. Το αποτέλεσμα μου δίνει πείσμα να δουλέψω μαζί τους γιατί η ομάδα έχει καλό υλικό, το είπα και πριν δυο-τρεις μέρες και τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, τους θέλουμε μαζί μας να δουλέψουμε για το μέλλον".

Θεωρείτε ότι υπάρχει έλλειψη κινήτρου στον Ατρόμητο;
"Ο Ατρόμητος δεν είναι μια ομάδα πρωταθλητισμού, δεν ήταν ποτέ, το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και βαθμολογικό, η διακοπή θα μας βοηθήσει να κάνουμε κάποια πράγματα και να δείξουμε κάποια πράματα στην ομάδα για να βγούμε από τη θέση που είμαστε τώρα. Ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε και η διοίκηση βάζει ταβάνι. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος και σε αυτή τη περίπτωση θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να καταφέρουμε".

Είδαμε ένα παιχνίδι καρμπόν όπως με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε ο Ατρόμητος και το έχασε στο τέλος, μπορούμε να μιλήσουμε και για πρόβλημα φυσικής κατάστασης;
"Δεν θα ακούσετε για μένα να μιλήσω, να πω κάτι κακό για έναν προηγούμενου προπονητή, όλοι οι προπονητές προσπαθούν για το καλύτερο. Ότι προβλήματα υπάρχουν θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα φυσικής κατάστασης. Μετά το 1-0 οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα ώστε τα παιχνίδια να εξαρτώνται από εμάς και όχι τον αντίπαλο".

Θεωρείτε ότι η απουσία Φυτανίδη έπαιξε ρόλο;
"Ας μην μιλήσουμε τώρα για παίκτες συγκεκριμένα, όποιος βρίσκεται μέσα στην ομάδα πρέπει να ξέρει τι κάνει. Είχαμε σημαντικές απουσίες και είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές καθώς και ο Μπρίτο και ο Κιβρακίδης βγήκαν με τραυματισμό και ο Μαρσελίνιο ήρθε μετά από μια μεγάλη αποχή. Υπάρχει ο χρόνος της διακοπής, ήταν δύσκολο μέσα σε δυο-τρεις μέρες να καταφέρουμε πολλά. Δεν είμαι απαισιόδοξος, όταν γυρίσουν όλοι θα πρέπει να ξέρουν όμως που θα παίζουν".

Στη φάση του Λαζαρίδη, επειδή ήσασταν πιο κοντά υπάρχει πέναλτι;
"Δεν έχω εικόνα, ήμουν μακριά, δεν μίλησα με το Νίκο. Υπάρχει κατήφεια και στεναχώρια στα παιδιά που δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Εγώ ξέρω ότι σε τέτοιες φάσεις δεν πρέπει να πέφτουμε με το παραμικρό αλλά να τις τελειώνουμε".

*Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κόπηκαν 2.352 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 12.345 εισιτήρια.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ