ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς τέσσερις στο Βόλο

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο τους Βέλλιο, Καχίλα, Μέγιερ και Μάντσον.

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στο Βόλο για το ματς της Κυριακής ο Ατρόμητος καθώς στις ήδη υπάρχουσες των Μέγιερι και Βέλλιου ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Καχίλα και Μαντσόν που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο έμπειρος μέσος μάλιστα ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πως πρέπει να κάνει αρθροσκόπηση τη Δευτέρα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Όσο για τον Μέγιερι υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή και στις δυο τελευταίες προπονήσεις έλαβε όλο το μέρος του προγράμματος με την επιστροφή του να υπολογίζεται στον επόμενο αγώνα.

Η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους Θεοδωράκης, Στρούγγης, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Νάτσος, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος και Μανδάς.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ