ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος: Χτύπησε με την Ουγγαρία ο Ουγκράι, αμφίβολος με Ολυμπιακό

Ατρόμητος: Χτύπησε με την Ουγγαρία ο Ουγκράι, αμφίβολος με Ολυμπιακό
Ουγκράι EUROKINISSI

Ο Ρόλαντ Ουγκράι τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο, αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας για τους αγώνες του Nations League και είναι αμφίβολος για το ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

Αμφίβολος για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στις 25 Νοεμβρίου είναι ο Ρόλαντ Ουγκράι. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός, που είχε ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τους αγώνες του Nations League, τραυματίστηκε στον αριστερό του αστράγαλο και αποκλείστηκε από αυτή.

Τις επόμενες μέρες ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Έως σήμερα ο Μαγυάρος είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, έχοντας τρία γκολ και μία ασίστ σε 623 λεπτά στη Super League.

Η Ουγγαρία συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και ύστερα από τέσσερα παιχνίδια έχει 4 βαθμούς (6 η Εθνική μας, 12 οι Φινλανδοί). Οι Μαγυάροι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (15/11) εντός έδρας την Εσθονία και την Κυριακή (18/11) τη Φινλανδία, επίσης εντός έδρας.

Στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη (14/11) ο Θόδωρος Βασιλακάκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από βδομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ