ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Βέλλιος διετίας στο Περιστέρι

Ατρόμητος: Βέλλιος διετίας στο Περιστέρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 27χρονος Έλληνας επιθετικός, Απόστολος Βέλλιος, επιστρέφει στην Ελλάδα. Προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Περιστεριώτες, άμεσα οι ανακοινώσεις.

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι ο Απόστολος Βέλλιος για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο 27χρονος (8/1/1992) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και συμφώνησε προφορικά με τον Ατρόμητο για συμβόλαιο δύο σεζόν.

Ο Βέλλιος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς το 2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Από το Γηραιό ξεκίνησε την καριέρα του και σε μικρή ηλικία (19 ετών) πήγε στην Αγγλία για την Έβερτον.

Από την ομάδα του Λίβερπουλ παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπλάκπουλ. Το 2014 τον απέκτησε η Λιρς, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη δανέζικη Βέστιελαντ. Το 2015 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή, ενώ το 2016 τον απέκτησε η Νότιγχαμ.

Την περυσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη βελγική Βάασλαντ-Μπέβερεν. Πέτυχε τέσσερα γκολ σε 17 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, ενώ είχε μία συμμετοχή στο κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ