ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος:Το "μένουμε σπίτι" της ομάδας του Περιστερίου

Ατρόμητος:Το "μένουμε σπίτι" της ομάδας του Περιστερίου

Ο Ατρόμητος ενημέρωσε για τον τρόπο εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του την πρώτη εβδομάδα χωρίς προπονήσεις ενώ για φωτογραφία χρησιμοποίησε το σλόγκαν του "μένουμε σπίτι".

Πρώτη εβδομάδα εκτός προπονήσεων και για την ομάδα του Ατρόμητου και ο σύλλογος του Περιστερίου θέλησε να ενημερώσει τους φίλους του συλλόγου για το πώς πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του αυτή την εβδομάδα και τον τρόπο εκγύμνασης τους.

Μάλιστα ο Ατρόμητος χρησιμοποίησε ως φωτογραφία το σλόγκαν του "μένουμε σπίτι" έχοντας βάλει πάνω και το σήμα του συλλόγου.

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε: "Το Μένουμε σπίτι συνεχίζουν να τηρούν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαζαράκη ήταν το Σάββατο ενώ την Κυριακή δόθηκε ρεπό.

Ολόκληρη την εβδομάδα που πέρασε οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ατομικές κατ’ οίκον προπονήσεις πάνω σε εξειδικευμένο πρόγραμμα με ασκησιολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή που τους δόθηκε από τους γυμναστές της ομάδας.

Καθημερινά υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο του τεχνικού επιτελείου όσο και του ιατρικού προκειμένου να παραμείνουν σε καλή φόρμα παρά την καραντίνα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ