ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Το μεγάλο "ευχαριστώ" του Κουλούρη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΣΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Κουλούρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, θέλησε να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους στον Ατρόμητο. Δείτε όσα αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ο Ευθύμης Κουλούρης βγήκε πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League, πραγματοποιώντας εκπληκτική σεζόν με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας φορ, μέσω του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους στην ομάδα του Περιστερίου. Ο διεθνής φορ, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αναμένει να δει τι θα γίνει με το μέλλον του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρονιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά, σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός (προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές,αναλυτής, φροντιστές). Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή!!

Εις το επανιδείν φίλοι μου!"

Ατρόμητος: Το μεγάλο "ευχαριστώ" του Κουλούρη

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ