Ατρόμητος: "Καταγγελία για την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ"

Σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα προβεί ο Ατρόμητος κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση και προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ προς τους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου στο ματς με τον Πανιώνιο.

Τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη υπήρξε ένταση ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του Περιστερίου με επίσημη ανακοίνωση της υποστηρίζει πως υπήρξε αναίτια επίθεση των ΜΑΤ προς τον κόσμο της ομάδας του Ατρόμητου με τραυματίες φίλους των φιλοξενούμενων ανάμεσα στους οποίους και ο πατέρας του Γιώργου Νταβιώτη, ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, ο οποίος διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό που έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι. Για αυτό και ετοιμάζει καταγγελία προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναίτια επίθεση και προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Νταβιώτη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS