ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τέλος Μπαένα και Γαρουφαλιάς

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Μάντσον, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το "διαζύγιο" και με τους Ραούλ Μπαένα και Ηρακλή Γαρουφαλιά.

Την Παρασκευή (3/7) ο Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Μάντσον, δεν θα συνεχίσει κξαι τη νέα σεζόν, έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας (83 συμμετοχές 2 γκολ και 4 ασίστ).

Το Σάββατο (4/7) η ομάδα του Περιστερίου επισημοποίησε την αποχώρηση ακόμη δύο παικτών, των Ραούλ Μπαένα και Ηρακλή Γαρουφαλιά. Αναλυτικά:

"Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Raul Baena και Ηρακλή Γαρουφαλιά ανακοινώνει η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου 19 φορές σε Super League και κύπελλο Ελλάδας και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην αρχή της σεζόν ολοκληρώθηκε.

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς σε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα είχε 15 συμμετοχές σε Super League, κύπελλο και προκριματικά Europa League και αποδεσμεύθηκε πριν την λήξη του συμβολαίου του που απόπνεε το επόμενο καλοκαίρι. Θα θέλαμε να ευχηθούμε και στους δυο ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ