ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σενάρια για επιστροφή Μπουσούλατζιτς, αποχωρεί ο Ρόσα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αζέρ Μπουσούλατζιτς είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με την Άρκα Γκντίνια και να επιστρέψει στον Ατρόμητο έπειτα από έξι μήνες. Στην έξοδο ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς αποχώρησε από τον Ατρόμητο έπειτα από δύο χρόνια στους Περιστεριώτες με προορισμό την πολωνική Άρκα Γκντίνια. Ο 28χρονος Βόσνιος όμως φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος στην Πολωνία και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πολωνικά Μέσα, το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα αργήσει να έρθει, αφού ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής στα τελευταία δύο παιχνίδια, ενώ δεν έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση. Αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου, ενώ την προηγούμενη διετία είχε συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μάντσον.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΡΟΣΑ

Αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Φάρλεϊ Ρόσα, αφού ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Παντελίδη και στα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει εκτός αποστολής. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα λυθεί κοινή συναινέσει, με τον Παναιτωλικό να εξετάζει την επιστροφή του, με σκοπό να ενισχυθεί στην δύσκολη "μάχη" που δίνει για παραμονή στη Super League 1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ