ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις Γκάλο, Μανούσου

Ατρόμητος: Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις Γκάλο, Μανούσου

Ροντρίγκο Γκάλο και Γιώργος Μανούσος θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο εκτός απροόπτου, αφού οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Το πρώτο μέλημα στον Ατρόμητο είναι η πρόσληψη προπονητή. Ο Νταμίρ Κάναντι είναι το πρώτο φαβορί, αλλά αν τελικά "στραβώσει" το deal με τον Αυστριακό, τότε η ομάδα του Περιστερίου θα κλείσει νέο τεχνικό από το εξωτερικό. Με δεδομένο ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το κεφάλαιο προπονητή θα έχει κλείσει.

Αφού λοιπόν κλείσει ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη, τότε θα "τρέξει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους Ροντρίγκο Γκάλο και Γιώργο Μανούσο για την ανανέωση των συμβολαίων τους και μάλιστα όλα δείχνουν πως αμφότεροι θα υπογράψουν για να παίξουν στο Περιστέρι και τη νέα σεζόν.

Φέτος με τον Ατρόμητο ο 34χρονος μπακ χαφ Γκάλο έκανε 24 συμμετοχές και σημείωσε τρία γκολ ενώ ο 33χρονος επιθετικός Μανούσος σημείωσε 16 γκολ σε 37 συμμετοχές, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Σφήνα" της Αούστρια για Κάναντι
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ