ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Πήρε δανεικό τον Γιαννιώτη από Μακάμπι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ατρόμητο με τη μορφή μονοετούς δανεισμού επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Επιστρέφει ο 27χρονος στο Περιστέρι μετά από δύο χρόνια.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8) για τις επαφές του Ατρομήτου με τη Μακάμπι για την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη με τη μορφή δανεισμού.

Την Πέμπτη (6/8) το απόγευμα η ομάδα του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη συμφωνία των δυο πλευρών. Ο 27χρονος θα υπερασπιστεί ξανά την εστία του Ατρομήτου - όπως έκανε και τη σεζόν 2017-18.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ξεκίνησε τον Εθνικό Γαζώρου και από το 2012 ανήκε στον Ολυμπιακό. Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ατρόμητο, ενώ το 2019 πωλήθηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με την ισραηλινή ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο κι ένα σούπερ καπ έχοντας ως προπονητή των Βλάνταν Ίβιτς. Αξίζει να τονιστεί ότι στην προηγούμενη θητεία του στον Ατρόμητο είχε προπονητή τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος επέστρεψε στο Περιστέρι και τον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ατρόμητος: Κινείται για Γιαννιώτη
Δώνης: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ