ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται την Δευτέρα ο Αμρ Ουάρντα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Ατρόμητο και να ανακοινωθεί από τους Περιστεριώτες. Την ίδια ώρα ο Γιαννούλης με μήνυμα του είπε αντίο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Κάτοικος Περιστερίου και πάλι αναμένεται να γίνει και επίσημα από τη Δευτέρα ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος το βράδυ της Κυριακής αποχαιρέτησε μέσω μηνύματος του στο facebook τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος θα πάει ως δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι το καλοκαίρι και εν συνεχεία θα αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι. Ο Ουάρντα περίμενε μια πρόταση από την Αγγλία αλλά αυτή δεν ήρθε και θα επιστρέψει στον Ατρόμητο με τον οποίο έχει κάνει την καλύτερη του σεζόν, πέρυσι, στη Super League.

Την ίδια ώρα το αντίθετο δρομολόγιο ακολουθεί ο Γιαννούλης του Ατρόμητου ο οποίος με μήνυμα του στο instagram αποχαιρέτησε την ομάδα του Περιστερίου ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από την Ξάνθη θα πάει απευθείας στη Θεσσαλονίκη και δεν θα επιστρέψει καν στην Αθήνα.

Ο Γιαννούλης έγραψε:

«Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά), σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Από τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.

Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!»

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ