ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Κιβρακίδης, μέσα ο Ταλόχα με Λέγκια

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κιβρακίδης EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής για το ματς με τη Λέγκια (8/8) έμεινε ο Κυριάκος Κιβρακίδης, καθώς υπέστη τράβηγμα στον ραπτικό μυ και δεν υπολογίζεται, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για τον δεύτερο στο Περιστέρι. Στην αποστολή ο Ταλόχα.

Ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο νέο η προετοιμασία του Ατρομήτου για το εκτός έδρας με τη Λέγκια (8/8) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Κιβρακίδης.

Στη σημερινή προπόνηση υπέστη τράβηγμα στον ραπτικό μυ και δεν υπολογίζεται για τη μάχη στη Βαρσοβία, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για τον δεύτερο στο Περιστέρι.

Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Ζοάο Ταλόχα, που θα βρίσκεται στην αποστολή, με ένα τυπικό έγγραφο να απομένει για να δηλωθεί στη λίστα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (7/8).

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και συνέντευξη τύπου στο γήπεδο Marshall Józef Piłsudski’s. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν, θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Οι 21 παίκτες της αποστολής: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ