ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Μία ζωή ακόμα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκαν τη Δευτέρα (21/10), δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά στον Ατρόμητο εξακολουθεί να επικρατεί έντονος προβληματισμός.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική και 2-3 τον Βόλο για την 6η. Το... τρένο έδειξε ότι μπήκε στις ράγες, αλλά για την 7η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (20/10) εξετράπη της πορείας του. Πισωγύρισμα η εμφάνιση και η ήττα (0-1).

Τη Δευτέρα (21/10) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο. Στη σύσκεψή τους αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος γνωρίζει και αυτός ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα του δεν έπαιξε καθόλου καλά.

Το παραδέχτηκε στη δική του συνάντηση με τον Αγγελόπουλο και ψάχνει τι φταίει. Αυτοί που βιώνουν καθημερινά τις προπονήσεις στην ομάδα του Περιστερίου υποστηρίζουν ότι γίνεται καλή δουλειά, όμως στην πραγματικότητα στο γήπεδο αυτό δεν έχει βγει. Τουλάχιστον στα περισσότερα ματς και αυτό είναι που προκαλεί τον προβληματισμό.

Φαίνεται, δηλαδή, η εικόνα μιας ομάδας που ψάχνει την ταυτότητά της και τη χημεία της. Το σίγουρο είναι ότι ο Ατρόμητος συνεχίζει με τον Αναστασίου στο τιμόνι, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή (27/10, 17.00), λοιπόν, οι "κυανόλευκοι" καλούνται να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο. Όχι μόνο βελτίωση στα αποτελέσματα, αλλά και στην εικόνα της ομάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ