ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με τηλεδιάσκεψη οι προπονήσεις

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ανέβασε video στο λογαριασμό του στο youtube από τις προπονήσεις των παικτών της ομάδας του Περιστερίου που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. (VIDEO).

Η τηλεδιάσκεψη ελέω των όσων γίνονται τον τελευταίο μήνα με τον κορονοϊό έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Με τηλεδιάσκεψη πλέον γίνονται οι συνομιλίες της UEFA, με τηλεδιάσκεψη θα γίνει και η συνομιλία των μελών της Super League την Πέμπτη με τηλεδιάσκεψη πλέον γίνονται και τα μαθήματα του σχολείου.

Άρα δεν θα μπορούσαν οι προπονήσεις μιας ομάδας να μην γίνουν και αυτές μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι περισσότερες ομάδες ακολουθούν η κάθε μια τη δική της τακτική.

Ο Ατρόμητος όμως ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης μέσω τηλεδιάσκεψης. Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου ανέβασε και σχετικό βίντεο από την εκγύμναση των μπλε σε γκρουπ.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών της ομάδας μας με το συντονισμό του προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης του προγράμματος παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι του κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα(Λάστιχα, φούσκες ισορροπίας, στρώμα γυμναστικής, μπάλες bosu κλπ), ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας(tabata, HIGH INTENSITY TRAINING).

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που δίνουν της κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον κορονοϊό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ