ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με Ουάρντα στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ουάρντα, Ατρόμητος (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στην αποστολή του Ατρόμητου που ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τιμωρία του Ουάρντα από τον Ατρόμητο έληξε, ο Αιγύπτιος ζήτησε συγνώμη και από τον κόσμο του συλλόγου ενώ οι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου μετά από συνάντηση που είχαν στη διάρκεια της εβδομάδας με τον Νταμίρ Κάναντι δέχτηκαν τις απόψεις του Αυστριακού τεχνικού για τους λόγους για τους οποίους ο Ουάρντα πρέπει να είναι ενεργό μέλος της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οπότε ο έμπειρος προπονητής τον συμπεριέλαβε κανονικά στα πλάνα του για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ αφού ο Αιγύπτιος είναι στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Κάναντι. Το αν θα παίξει ως βασικός ή στη διάρκεια της αναμέτρησης το γνωρίζει μόνο ο Αυστριακός τεχνικός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της 25ης αγωνιστικής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Στρούγγης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ