ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με Μπαένα κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε τον Ισπανό μέσο, Ραούλ Μπαένα, στην αποστολή μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Μέγερι, Κιβρακίδης και Ανδρούτσος

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (14/9, 19:00) στο Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική της Super League 1 και ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, έδωσε το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή για τον Ραούλ Μπαένα.

Ο 30χρονος Ισπανός συμπεριλήφθη στους εκλεκτούς μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του. Εκτός φυσικά είναι ο Γκάλο, ο οποίος δεν έκανε προετοιμασία και θα χρειαστεί να καλύψει ακόμη έδαφος σε ό,τι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Εκτός έμειναν οι Μέγερι και Κιβρακίδης, οι οποίοι έκαναν ατομικό, αλλά και ο Ανδρούτσος, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Θεοδωράκης, Μανδάς, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Ρισβάνης, Ταλόσα, Χαρίσης, Φάρλεϊ, Ούμπιδες, Μάντσον, Μπαένα, Νταβιώτης, Νάτσος, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Βέλλιος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ