ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με 21 παίκτες στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Ατρόμητου βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (1/8) στα Χάνια Πηλίου όπου και θα πραγματοποιήσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο Κάναντι έχει στη διάθεση του 21 ποδοσφαιριστές.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την Πέμπτη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση και τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Από το Σάββατο το πρωί η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου όπου και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο Νταμίρ Κάναντι θα "χτίσει" εκεί τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και στην αποστολή που ταξίδεψε στο Πήλιο βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές αλλά φυσικά αυτοί αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότεροι τις επόμενες μέρες με τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στα Χάνια Πηλίου βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας αφού σήμερα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η προετοιμασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενήσει τις επόμενες 14 μέρες την ομάδα μας βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία ο προπονητής μας, Νταμίρ Κάναντι, θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ