ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Κρίσιμο ραντεβού Κάναντι - Αγγελόπουλου την Παρασκευή

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει ραντεβού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο το πρωί της Παρασκευής (8/2), το οποίο θα κρίνει το μέλλον του Αυστριακού τεχνικού στον Ατρόμητο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ανέφερε μετά τον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ότι την Κυριακή (10/2) ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί η παρουσία του στην Ελλάδα. Πως μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Περιστεριωτών. Ο Αυστριακός ήταν έξω φρενών με τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του, με το εκτός περιοχής μαρκάρισμα που μετατράπηκε σε -εύστοχο - πέναλτι.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο 49χρονος "έπιασε" τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του, Γιάννη Αγγελόπουλο, και του είπε: " Δεν πάει άλλο φεύγω. Δεν θέλω να αφήσω τώρα την ομάδα, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα της Κυριακής. Μετά θα φύγω. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα στην καριέρα μου. Κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ".

Ο Αγγελόπουλος προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Του ζήτησε να φύγει, να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Οι δύο άνδρες θα έχουν ραντεβού το πρωί της Παρασκευής (8/2), οπότε και θα κουβεντιάσουν με πιο καθαρό μυαλό τι μέλει γενέσθαι. Παρών δεν θα είναι ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός. Αν χρειαστεί, θα δώσει και αυτός το παρών στην κουβέντα που θα γίνει.

Μένει να φανεί λοιπόν τι απόφαση θα πάρει επιτυχημένος τεχνικός του Ατρόμητου, που σε 67 παιχνίδια με τους "κυανόλευκους" έχει κατακτήσει από το 2017 32 νίκες και19 ισοπαλίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάναντι: "Την Κυριακή ίσως το τελευταίο μου ματς στην Ελλάδα"
Σπανός: "Ζητούμε την παραίτηση Περέιρα για την αλλοίωση αποτελέσματος"
Ειρωνία Ουάρντα: "Bravooo for the win, hahahaa"
Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1: Κέρδισε από... λάθος
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Εισβολή Αγγελόπουλου, έντονη λογομαχία Κάναντι - Δημητριάδη
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το φάουλ εκτός περιοχής που έδωσε πέναλτι ο Σιδηρόπουλος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ