ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Κατέληξε σε Αναστασίου

Ατρόμητος: Κατέληξε σε Αναστασίου

Η διοίκηση του Ατρόμητου καταλήγει στην περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου για τη θέση του προπονητή. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτελεί εισήγηση Αγγελόπουλου, η οποία γίνεται αποδεκτή από τον Γιώργο Σπανό.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/5) η διοίκηση του Ατρόμητου είχε σύσκεψη για το θέμα του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος εισηγήθηκε την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου και η πρότασή του έγινε αποδεκτή από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς την Παρασκευή (24/5) θα ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά οι αξιωματούχοι της ομάδας του Περιστερίου κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Το 24ο Ευαγγέλιο σας είχε ενημερώσει πως ήταν φαβορί ο Αναστασίου, καθώς έδειξε να πιστεύει στην προώθηση των ταλέντων από την ακαδημία του Ατρόμητου, ενώ στην ΠΑΕ έχουν πάρα πολύ καλή άποψη για τον συνεργάτη του, Στιβ Ρούτερ.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν προκρίνει δύο λύσεις, αυτή του Αναστασίου και εκείνη του Δανού Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά η... μπίλια κάθισε στην πλευρά του 46χρονου Έλληνα κόουτς, ο οποίος το 2014 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Στο "τριφύλλι" ο Αναστασίου δούλεψε από το 2013 μέχρι το 2016. Ακολούθησε στην Ολλανδία η Ρόντα (2016-2017), στο Βέλγιο η Κόρτραϊκ (2017-2018), ενώ φέτος καθοδήγησε την Ομόνοια σε 28 παιχνίδια στην Κύπρο, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες. Η συμφωνία του Αναστασίου με τον Ατρόμητο θα έχει διάρκεια ενός έτους. Το υπάρχον τιμ των "κυανόλευκων" παραμένει στη θέση του και ο μοναδικός που θα πάρει μαζί του ο νέος τεχνικός θα είναι ο Ρούτερ.

Στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου είχε συνεργαστεί με τον νυν κεντρικό αμυντικό του Ατρόμητου, τον Σπύρο Ρισβάνη. Ήταν ο προπονητής που του έδωσε τη δυνατότητα να καταγράψει την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ενώ εκείνη τη σεζόν (2013-2014) ο Έλληνας αμυντικός έκανε 19 συμμετοχές, στην καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ακολουθούσε οι σχέσεις του με το προπονητικό τιμ διαταράχθηκαν, με αποτέλεσμα στις αρχές Ιανουαρίου του ’15 να δοθεί για 6 μήνες στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: Φαβορί ο Αναστασίου λόγω... Ρούτερ
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ