Ατρόμητος: "Καμπάνα" -3 βαθμών από την ΕΠΟ για χρέη στον Φυτανίδη!

Φυτανίδης

Περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να διευθετήσει την οφειλή του προς τον Σωκράτη Φυτανίδη έχει ο Ατρόμητος, στον οποίο επιβλήθηκε αφαίρεση τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε σήμερα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ατρόμητο για την υπόθεση του Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος διεκδικούσε οφειλόμενα χρήματα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τους Περιστεριώτες.

Ο 34χρονος πρώην αρχηγός του Ατρόμητου διεκδικούσε τόκους επί της αρχικής οφειλής του συλλόγου, η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι το Διαιτητικό Δικαστήριο της  ΕΠΟ και σήμερα εκδόθηκε η απόφαση. Τι αναφέρεται σ' αυτή; "Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία "Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατρόμητος Αθηνών 1923", μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ' αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας".

Ο Ατρόμητος το... παραταράβηξε σ' αυτή την υπόθεση. Θα μπορούσε να την είχε "καθαρίσει" πολύ νωρίτερα, καθώς η οφειλή είναι μικρή (κάτω των 20.000 ευρώ) και η ιστορία με τον Φυτανίδη διαρκεί εδώ και έναν χρόνο! Τώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όχι μόνο τελικά θα πληρώσει το χρέος του για να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς, αλλά δέχθηκε και ένα μάλλον αχρείαστο πλήγμα ως σύλλογος, ο οποίος - αν μη τι άλλο - δεν έχει όνομα... "κακοπληρωτή".

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League από την ειδική ενότητα του Sport24.gr.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Scarlett Johansson κάποτε χόρευε μέσα στις σφαίρες

Με αφορμή τα 35α γενέθλια της δημοφιλούς ηθοποιού, φωτίζουμε στιγμές της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS