ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Η επιστροφή του Ουάρντα στο Περιστέρι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Η επανασύνδεση Ατρομήτου - Ουάρντα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) με τους Περιστεριώτες ν' ανακοινώνουν ότι έχουν βάλει στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και οψιόν αγοράς του Αιγύπτιου το καλοκαίρι.

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στον τόπο του... εγκλήματος, εκεί που έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του στην Ελλάδα και κατέκτησε τον τίτλο του MVP του περσινού πρωταθλήματος. Ο Αιγύπτιος, πλέον, με κάθε επισημότητα θα φορά τη φανέλα του Ατρομήτου μέχρι το καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωση της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι γίνεται γνωστός ο δανεισμός του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ τονίζεται ότι οι Περιστεριώτες έχουν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του φαντεζί winger μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Η πρώτη δήλωση του Ουάρντα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ατρόμητο ήταν οι εξής: " Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Super League.

Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και εγώ τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Copa Africa και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι.

Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει."

Ο Ουάρντα με τη φανέλα του Ατρομήτου είχε γράψει στην πρώτη του θητεία 28 συμμετοχές με 11 γκολ και 7 ασίστ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ