ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος για Αναστασίου: "Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα"

Ατρόμητος για Αναστασίου: "Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα"

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αναστασίου, αναφέροντας πως "κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα". Μέχρι νεωτέρας προχωρά με Κορακάκη - Οφρυδόπουλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί και τυπικά παρελθον για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο λόγος της αποχώρησής του έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που δεν πήρε. Επίσης, γνωστοποίησε πως προχωρά προσωρινά με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Αναστασίου έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά τη συνεργασία του με την ομάδα μας αλλά κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος της απόφασης για τη διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Η ομάδα μας μέχρι να προχωρήσει η κατάλληλη λύση για τη θέση του προπονητή θα συνεχίσει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου".

Ο Αναστασίου μέτρησε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες σε 14 παιχνίδια. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 10η θέση της Super League 1 μετά από δέκα αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: Τέλος ο Αναστασίου
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ