ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Επιστροφή Μέγιερι και Βέλλιου ενόψει Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Vellios, Atromitos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει ξανά μετά από αρκετό καιρό στους Μέγιερι και Βέλλιο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε μετά από αρκετό καιρό τους Μέγιερι και Βέλλιο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Η παρουσία του Ούγγρου στην 20άδα όμως δεν σημαίνει πως θα πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ καθώς ο Μανδάς τα έχει πάει εξαιρετικά στα ματς που αγωνίστηκε και δεν αποκλείεται να διατηρήσει τη θέση του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βέλλιο καθώς ο Ατρόμητος στα τελευταία ματς έχει δείξει πως έχει βρει και επιθετικά τη χημεία του αν και ο έμπειρος φορ έλειψε από τα ματς της ομάδας του Περιστερίου.

Αντίθετα ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάντσον και Καχίλα που είναι τραυματίες και έμειναν εκτός αποστολής.

Στην 20άδα του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι Μέγιερι, Βέλλιος, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόχα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ