ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Επιστρέφει στη ΛΑΣΚ ο Μπρούνο

Ατρόμητος: Επιστρέφει στη ΛΑΣΚ ο Μπρούνο

O Ατρόμητος δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς - ύψους 300.000 ευρώ - του Μπρούνο από τη ΛΑΣΚ Λιντς κι ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ επιστρέφει στην αυστριακή ομάδα, η οποία είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Μπρούνο ήταν και πάει για τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ ήλθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενάμιση έτους από τη ΛΑΣΚ Λιντς κατόπιν εισήγησης του πρώην τεχνικού της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι.

Οι Περιστεριώτες δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του, η οποία ανήλθε στις 300.000 ευρώ. Έτσι ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία ανήκει.

Η ομάδα από το Λιντς τερμάτισε στη δεύτερη θέση της αυστριακής Bundesliga την τρέχουσα σεζόν κι εξασφάλισε την έξοδό της στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών εκτός από την Αϊντχόφεν είναι η δεύτερη ομάδα της Τουρκίας, η δεύτερη της Τσεχίας και η δεύτερη της Αυστρίας. Όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένη η βαθμολογία στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, υποψήφιοι αντίπαλοι είναι αντίστοιχα οι Μπασακσεχίρ, Βικτόρια Πλζεν και ΛΑΣΚ Λιντς.

Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν πέτυχε ένα γκολ σε 12 εμφανίσεις, ενώ αυτήν που μόλις τελείωσε τρία σε 33 ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ