ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος: Επένδυση σε συστήματα αποθεραπείας - αποκατάστασης

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επένδυσε σε "κορυφαία συστήματα" αποθεραπείας και αποκατάστασης, που αποτελούν "βασική επιλογή των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων, όπως οι Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ". (PHOTOS)

Στην απόφαση να δαπανήσει χρήματα για συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση πήρε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο ανέφερε τα εξής:

"Είναι γνωστό ότι ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε όλους τους αγωνιστικούς τομείς προκειμένου να βελτιώσει τον εξοπλισμό του στο προπονητικό κέντρο με σκοπό να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τις ανέσεις σε προπόνηση, αποθεραπεία και αποκατάσταση ενός κορυφαίου ποδοσφαιρικού club.

Η ομάδα μας επένδυσε στα κορυφαία συστήματα αποκατάστασης/αποθεραπείας INDIBA activ και Game Ready. Με αυτή την προσθήκη το ιατρικό τιμ μπορεί πλέον να στηρίζεται στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία στην πρόληψη και ταχεία αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της.

To INDIBA activ βασίζεται σε τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση, ενώ αποτελεί βασική επιλογή των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, κ.α., Εθνικών Ομοσπονδιών, Ολυμπιακών Επιτροπών και χιλιάδων επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο!

Ατρόμητος: Επένδυση σε συστήματα αποθεραπείας - αποκατάστασης

Το Game Ready αποτελεί το golden standard στην κρυοθεραπεία και χρησιμοποιείται τόσο για την αποθεραπεία μετά τον αγώνα όσο και σε τραυματισμούς.Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την εταιρεία Ostracon και αποτελούν μια από την επένδυση της ομάδας μας που την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Στα παραπάνω κορυφαία συστήματα προστίθενται τα Ergontools που πρόκειται για ατσάλινα εργαλεία που βοηθούν στο μασάζ και ειδικά στη θεραπεία του μαλακού ιστού του σώματος.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Επιπρόσθετα το Flossing είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει ειδικούς ελαστικούς ιμάντες, υλικού -λάτεξ, οι οποίοι εφαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα για τη θεραπεία μυοσκελετικών και νευρο-μυοσκελετικών παθήσεων. Ουσιαστικά είναι μία μέθοδος κινητοποίησης των μαλακών μορίων.Βάσει όλων των παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι ο Ατρόμητος πλέον αποτελεί μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα στο κομμάτι της αποθεραπείας και της αποκατάστασης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: Πρώτος και αήττητος για 6 λόγους

Photo credits: atromitosfc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ